Quins avantatges tinc associant-me?

Quins avantatges tinc associant-me?
En *MásDeDos oferim a les famílies associades diferents serveis i avantatges, orientades a les seues principals necessitats.

Assessorament i informació integral: Sobre ajudes, drets, avantatges o legislació, a través d’atenció telefònica, enviaments postals o la nostra revista, pàgina web, *newsletter, e-mail o xarxes socials.
Serveis de formació: organitzem congressos i cicles formatius, sobre diferents temàtiques d’interés per a les famílies de MAS DE DUES, estant obertes al conjunt de la societat.
Serveis de conciliació: A través de la Federació Autonòmica col·laborem a l’ESCOLA CONCILIA *XL durant tots els períodes vacacionals escolars. Les famílies de MAS DE DUES compten amb importants descomptes en elles.
Activitats i eixides d’oci: Al llarg de l’any organitzem concursos, sortejos, jornades lúdiques i diferents eixides familiars d’oci, per a compartir experiències amb altres famílies.
Busque-oferisc: facilitem el contacte entre les famílies que busquen o ofereixen ocupació, material infantil, vehicles, una casa o el seu temps.
Solidaritat: en col·laboració amb l’Associació DNI, ajudem a milers de famílies nombroses amb necessitats especials.
Descomptes privats: Al costat d’aquests serveis, es pot accedir a múltiples descomptes en més de 1000 entitats o comerços de tota Espanya.