Com tramitar el Carnet digital de SOCI de MES DE DOS

Com tramitar el Carnet digital de Família Nombrosa

 

Per a tramitar el carnet digital de família nombrosa ASSOCIADA, MES DE DUES FAMÍLIES NOMBROSES DE VALÈNCIA te’l posa fàcil!

OPCIÓ 1: *Llamanos al 962025978 o al 647440275.

*OPCION 2: Segueix aquests passos:

 

1. Punxa *AQUI, i *FIJATE A dalt A la DRETA, has de clicar on posa Iniciar Sessió.

2.Introduir el vostre usuari i contrasenya. L’usuari és la vostra adreça de correu electrònic, la contrasenya la vau rebre per correu electrònic en donar-vos d’alta. Si no conserveu el correu amb la contrasenya que se us va enviar, feu clic sobre “Recuperar contrasenya” i us arribarà la nova al vostre correu.

3.Una vegada dins de la vostra zona d’usuari, podeu entrar en les dades dels progenitors o dels fills majors que desitgeu que també tinguen carnet digital en el seu telèfon, perquè tinguen una adreça de correu electrònic posada en el camp “Email per a rebre el carnet digital”. Si no és així, podeu introduir-la ara vosaltres mateixos. (A cadascun heu de posar-li el correu que té en el seu telèfon).

Si desitjàreu afegir nous membres de la família per a rebre el carnet, haureu de comunicar-lo a l’associació, perquè els camps de Nom, Cognoms i DNI sol els pot afegir o modificar l’associació. Si aquestes al dia de la quota, veureu en la part superior una barra verda amb la frase “Pot descarregar el seu carnet digital”, amb una icona al costat. Feu clic sobre ell i apareixerà una finestra amb els membres de la família que tenen email per a rebre el carnet. Seleccioneu els que desitgeu que reben el carnet.

Cada membre de la família indicat rebrà un correu electrònic amb l’enllaç a la targeta; aqueix correu ha d’obrir-se des del telèfon mòbil en el qual es portarà. Tan sols heu de fer clic en l’enllaç rebut, i donar-li a “Afegir” a la targeta que aparega. Es guardarà en l’aplicació *Wallet que porten de fàbrica els telèfons IPHONE. Per als telèfons amb Android recomanem instal·lar abans les aplicacions *PassWallet o *Pass2U, però pots utilitzar qualsevol aplicació que et permeta emmagatzemar i mostrar arxius .*pkpass..

En el revers de la targeta (s’accedeix fent clic sobre la i d’informació de la part inferior) apareixen les dades de contacte de la vostra associació i el nom, cognoms i DNI dels altres membres de la família.
Amb aquesta targeta digital podeu acreditar la vostra condició d’associat com fins ara amb la targeta física, amb l’avantatge de la seua facilitat per a portar-la en el mòbil els membres de la família que es desitgen.

Qualsevol dubte que tingueu no deixeu de telefonar-nos al 962025978